flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги громадян! Щодо незабезпечення суду поштовими марками

04 червня 2020, 10:30

 

До уваги громадян!

 

          У зв’язку з відсутністю необхідного забезпечення Кіровського районного суду м. Кіровограда поштовими марками, конвертами та іншим канцелярським приладдям в суді склалась критична ситуація щодо своєчасного здійснення відправки поштової кореспонденції, зокрема судових повісток учасникам судових процесів та прийнятих судових рішень.

          Керівництвом суду приймаються відповідні мірі реагування для врегулювання даної ситуації, листи до ТУ ДСА України в Кіровоградській області з проханням забезпечити суд поштовими марками та ін. канцелярським приладдям направляються регулярно.

          В зв’язку з вищевикладеним, з метою своєчасного та належного повідомлення учасників судових процесів про дату та час засідань, громадяни можуть скористатися правом на отримання судових повісток за допомогою SMS – повідомлень, подавши до суду відповідну заяву.

          Крім того, нагадуємо, що канцелярія суду працює щоденно з 9.00 до 18.00 години (обідня перерва з 13.00 до 13.45 год.) де учасники процесів та ін. громадяни можуть отримати відповідне процесуальне рішення.

 

          Посилання на новину sud.ua