flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про вирок відносно Подольского Володимира Володимировича

20 вересня 2023, 09:51

У зв’язку з розглядом кримінального провадження  №42022132600000030 від 05.04.2022 року відносно Подольського Володимира Володимировича за ч.5 ст.111-1 КК України, прошу здійснити опублікування вироку суду від 22 серпня 2023 року у засобах масової інформації загальнодержавної сфери, а саме у газеті «Урядовий кур`єр» та на веб-сайті Кіровського районного суду м.Кіровограда, згідно зі ст.323 КПК України, з наступним змістом:

Вироком Кіровського районного суду м.Кіровограда  від 22.08.2023 року ПОДОЛЬСЬКОГО ВОЛОДИМИРА ВОЛОДИМИРОВИЧА засуджено за ч.5 ст.111-1 КК України та призначити йому покарання за ч.5 ст.111-1 КК України до б 10 (десять) років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади, а саме посади в органах державної влади, органах місцевого самоврядування та в органах, що надають публічні послуги, в тому числі посади пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій, строком на 15 (п'ятнадцять) років із конфіскацією всього майна, належного йому на праві власності.

До набрання вироком законної сили залишити відносно Подольського Володимира Володимировича обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Строк відбування покарання Подольському Володимиру Володимировичу рахувати з моменту його фактичного затримання для виконання вироку.

Строк додаткового покарання Подольському Володимиру Володимировичу у виді позбавленням права обіймати певні посади, а саме посади в органах державної влади, органах місцевого самоврядування та в органах, що надають публічні послуги, в тому числі посади пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій, слід рахувати з моменту відбуття основного покарання.

Інформацію про вирок опублікувати у засобах масової інформації загальнодержавної сфери, а саме у газеті «Урядовий кур`єр» та на веб-сайті Кіровського районного суду м.Кіровограда, згідно зі ст.323 КПК України.

Стягнути із Подольського Володимира Володимировича на користь держави процесуальні витрати на залучення експертів за проведення: судової портретної експертизи №55 від 21.05.2022 року в розмірі 7928 гривень 34 копійки.

Речові докази: оптичні диски – залишити при матеріалах кримінального провадження.

Вирок суду першої інстанції, набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано.

Апеляційна скарга на вирок суду, може бути подана протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Для особи, яка перебуває під вартою, строк подачі апеляційної скарги обчислюється з моменту вручення їй копії судового рішення.

Копію вироку вручити прокурору та надіслати захиснику для вручення обвинуваченому в день його проголошення, інші учасники судового провадження мають право отримати його копію в суді.

 

            З повагою,

Суддя Кіровського районного суду

м.Кіровограда                                                                                      ІРИНА ЗАГРЕБА