flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про вирок Кудаєвій Оксані Сергіївні

21 травня 2024, 12:24

Вироком Кіровського районного суду м.Кіровограда  від 20.05.2024 року Кудаєву Оксану Сергіївну засуджено за ч.7 ст.111-1 КК України та призначено їй покарання за ч.7 ст.111-1 КК України до  15 (п’ятнадцять) років позбавлення волі з  позбавленням права обіймати певні посади, а саме посади в органах державної влади, органах місцевого самоврядування та в органах, що надають публічні послуги, в тому числі посади пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій, строком на 15 (п'ятнадцять) років із конфіскацією всього майна, належного їй на праві власності.

До набрання вироком законної сили залишено відносно Кудаєвої Оксани Сергіївни обраний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Строк відбування Кудаєвій Оксані Сергіївні рахувати з моменту його фактичного затримання для виконання вироку.

Строк додаткового покарання Кудаєвій Оксані Сергіївні у виді позбавлення права обіймати певні посади, а саме посади в органах державної влади, органах місцевого самоврядування та в органах, що надають публічні послуги, в тому числі посади пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій, слід рахувати з моменту відбуття основного покарання. Інформацію про вирок опублікувати у засобах масової інформації загальнодержавної сфери, а саме у газеті «Урядовий кур`єр» та на веб-сайті Кіровського районного суду м.Кіровограда, згідно зі ст.323 КПК України.

Стягнути з Кудаєвої Оксани Сергіївни на користь держави процесуальні витрати на залучення експертів за проведення: судової портретної експертизи №86 від 04.07.2022 року в розмірі 4530 гривень 48 копійки віднести на рахунок держави. Речові докази: оптичні диски – залишити при матеріалах кримінального провадження.

Вирок суду першої інстанції, набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано.

Апеляційна скарга на вирок суду, може бути подана протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Для особи, яка перебуває під вартою, строк подачі апеляційної скарги обчислюється з моменту вручення їй копії судового рішення.

Копію вироку вручити прокурору та надіслати захиснику для вручення обвинуваченому в день його проголошення, інші учасники судового провадження мають право отримати його копію в суді.