flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підведення підсумків роботи Кіровського районного суду м. Кіровограда за 2013 рік

23 січня 2014, 16:34

22 січня 2014 року Кіровським районним судом Кіровограда проведена оперативна нарада суддів і працівників апарату з питання підведення підсумків роботи суду за 2013 рік.

Голова Кіровського районного суду м. Кіровограда Антипова І.Л. проаналізувала статистичні дані про роботу суду в 2013 рокці, а саме вказала на кількість справ, що надійшли до суду, кількість розглянутих справ кожної категорії та по кожному судді окремо, звернула увагу на зупинених та нерозглянутих справах, що знаходяться в залишку на кінець звітного періоду. Голова суду також проаналізувала оперативність розгляду справ, якість розгляду справ кожним суддею, зупинилась на кількості оскаржених рішень суду, скасованих та змінених, проаналізувала середньомісячне навантаження на суддю, вказала на причини скасування рішень суду. Відмічено, що в 2013 році значно удосконалено роботу з організації звернення до виконання судових рішень та контролю за виконанням судових рішень.

Проаналізувала стан роботи з електронним документообігом суду,  проведенням  судових засідань в режимі відеоконференцій та надсиланням SMS – повідомлень учасникам процесу. Крім цього, зазначила, що всі рішення суду ухвалені в 2013 році внесенні до Єдиного державного реєстру судових рішень.