flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про визначення алгоритму дій під час повітряної тривоги

17 серпня 2022, 16:37

КІРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КІРОВОГРАДА

Код ЄДРПОУ 02896897

НАКАЗ

15.08.2022                                     м. Кропивницький                                        №11/АГ

Про визначення алгоритму дій під час повітряної

тривоги на час введення воєнного стану в Україні

 

 

 

   Відповідно до Закону України «Про судоустрій і статус суддів», Кодексу цивільного захисту України, рішення Ради суддів України від 05 серпня 2022 року № 23 «Про затвердження рекомендацій щодо роботи судів в умовах воєнного стану», з метою убезпечення життя та здоров'я працівників суду, учасників справ та відвідувачів суду

НАКАЗУЮ:

  1. Суддям та працівникам апарату Кіровського районного суду м. Кіровограда, у разі увімкнення сигналу «Повітряна тривога» (протяжне звучання сирен або уривчасті гудки), невідкладно покинути приміщення Кіровського районного суду м. Кіровограда (далі - суд), з метою подальшого переміщення в найближче укриття згідно переліку, викладеного на вебсайті Кропивницької міської ради.
  2. У разі перебування в приміщені суду учасників справ та відвідувачів суду при увімкненні сигналу «Повітряна тривога» - негайно повідомити учасників справ та/або відвідувачів суду про необхідність якнайшвидше залишити приміщення суду для слідування в укриття:

суддям та/або секретарям судового засідання під час судового засідання;

працівникам суду, які здійснюють ознайомлення з матеріалами справ;

особі, відповідальній за проведення судових засідань в режимі відеоконференції, за дорученням інших судів (під час судового засідання);

працівникам канцелярії суду, архіваріусам під час прийому громадян, видачі судових рішень, тощо;

старшому судовому розпоряднику у разі перебування учасників судових проваджень та/або відвідувачів суду в коридорі першого, другого та третього поверхах приміщення суду.

  1. КІСЕЛИКУ Юрію Станіславовичу, заступнику керівника апарату, на якого покладено обов'язки головного спеціаліста із забезпечення зв'язків з засобами масової   інформації   (прессекретаря),   забезпечити   оприлюдненн наказу шляхом публікації на офіційній вебсторінці суду вебпорталу «Судова влада України» та розмістити на інформаційному стенді у приміщенні суду відповідну до змісту наказу інформацію про організацію роботи суду під час увімкнення сигналу «Повітряна тривога».
  1. Ользі ГАСЮК, головному спеціалісту сектору з питань персоналу, ознайомити суддів та працівників апарату суду з даним наказом та довести копію цього наказу до Територіального управління Служби судової охорони у Кіровоградській області.
  2. Контроль за виконанням наказу покласти на керівника апарату суду Людмилу ЧЕРНОВУ.

Голова суду                                                                                                            Роман ПЕТРОВ